ПЪРВА БИЗНЕС СРЕЩА НА БИСА В БУРГАС

Featured Image

Управителният съвет на Българската Инвестиционно Строителна Асоциация /БИСА/ кани своите членове и партньори на Първа официална среща-коктейл, на която ще представи своята дейност, целите и стратегията си за бъдещето развитие на най-голямата професионална организация в бранша.

Събитието ще е на 3 декември /сряда/ 2014 г. в Гранд хотел „Приморец”-Бургас. Началото е от 19,30 часа.

На срещата ще присъстват строителни предприемачи от цялата страна, утвърдени инвеститори, представители на бизнеса и мениджъри на ключови фирми, работещи в сферата на строителството. Покани като гости са отправени към министри, кметове на общини, архитекти, представители на Камарата на строителите и др.

Мотото на срещата е „Защо БИСА”. В работната част на мероприятието ще направим презентация на основните принципи на работа на БИСА и на целите, които си поставяме. Първото по рода си събитие ще даде възможност за осъществяване на тесни контакти между нашите членове, настоящи и бъдещи партньори.

Към момента в Асоциацията членуват над 20 амбициозни и утвърдили се компании, които заедно работят за лицето на сектора в България – БИСА. Знаковите браншови фирми са обединени от общата идея за създаване на авторитетна визия на българските инвеститори и строители пред Европа и света.

Убедени сме, че безнес срещата ще даде допълнителен тласък за бъдещите ни проекти и събития представяни от името на БИСА.

Вярваме, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. А когато сме заедно, имаме силата да успяваме повече!