Featured Image

Уебсайт:

http://primedc.bg

Prime Development

Website

райм Дивелопментс Ко” ЕАД е основана през 2000 г. Основните й дейности са инвестиции, строителство, мениджмънт и управление на жилищни и ваканционни комплекси. Компанията е изградила и менажира комплекси «Dawn Park», «Dawn Park Deluxe» и «Izida Palace» в Слънчев Бряг, комплекс «Cornelia» в ски курорта Банско и жилищна сграда «Bella» в столицата. Приключи изграждането на нашия изискан и луксозен жилищен комплекс «Venera Palace», също в Слънчев бряг, а в непосредствена близост до него се изгражда още един жилищен комплекс «Anastasia Palace». Стартираха строителните дейности по най-новият ни проект «Artur», разположен в живописното курортно градче Свети Влас.
„Прайм Дивелопмънтс Ко” ЕАД разполага с офиси в София, Бургас, Слънчев Бряг и партньори на територията на Русия, Украйна и Великобритания. Клиентите на компанията са основно от Русия, Украйна, Великобритания, Ирландия, Полша и България.
Участваме в международни изложения на недвижими имоти в Москва, Санкт Петербург и други големи градове.

Целта на компанията е да създава ексклузивни комплекси, отличаващи се със своята уникална архитектура, дизайнерски интериор и високо качество. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти и техните гости отлични условия за спокойна и релаксираща почивка в условията на луксозна и уютна обстановка. Допълнително предимство е и факта, че нашата компания се грижи целогодишно за Вашия имот и Ви предоставя възможността за получаване на допълнителен доход чрез отдаване на вашия имот под наем.